HG107360-EditA zalaegerszegi zeneiskolában kezdtem tanulmányaimat, majd a Szombathelyi Művészeti Szakközépiskolában tanultam tovább szolfézs és orgona szakon. Tanáraim, Kiss Zsolt és Paulik Ákos sokat segítettek tanulmányaim során.

2009-ben felvételt nyertem a Debreceni Egyetem orgona tanszakára, ahol 2016-ban diplomáztam. Tanáraim voltak dr. Kovács Szilárd, dr. Dobiné dr. Jakab Hedvig és dr. Karasszon Dezső.  Eközben egy évet Németország Detmoldi Egyetemén tanultam Thomas Nowak professzornál és Arvid Gastnál.

Több mesterkurzuson is részt vettem már, többek között: Szathmáry Zsigmond, Spányi Miklós és Ton Koopmann kurzusain.

2017 és 2019 között a zalaegerszegi zeneiskolában tanítottam orgonát és zongorát, illetve a kertvárosi Szűz Mária Szeplőtelen Szíve templom orgonistája voltam.

Jelenleg az érdi Lukin László Alapfokú Művészeti Iskola zenetanára vagyok és az Újpesti Egek Királynéja templomban orgonálok.

A templomi szolgálat egyik fontos része az improvizáció, melynek alapjait már az egyetemen elsajátítottam. Az improvizáció által nyújtott szabadság lehetőséget ad a művésznek az önkifejezésre, így különösen szeretek ezzel élni a koncertjeim során.